Wie zijn we?

In november 2018 startte ik met rijschool Codrive Erpe-Mere te Burst. Toen nog uitsluitend de praktijklessen voor rijbewijs B. Intussen kan je bij ons echter terecht voor theorie- en praktijklessen rijbewijs B, zowel met een handgeschakeld voertuig als met een automaat. 

Door mijn drukke rij-agenda, was het nodig om administratieve versterking te zoeken. Deze is er gekomen sedert februari 2021 met mijn echtgenote Erika, die mij bijstaat voor het administratieve luik.  Zo schrijven we samen het verhaal van onze rijschool verder. 

Codrive Erpe-Mere is een kleinschalige rijschool waar kwaliteit en persoonlijke aanpak voorop staan: 

  • We hebben een modern uitgerust leslokaal voor de theorielessen.
  • Onze wagens zijn modern en veilig uitgeruste voertuigen met dubbele bediening.
  • Alle lessen worden gegeven in een ontspannen en ongedwongen sfeer met als doel van jullie veilige en zelfzekere bestuurders te maken.
  • De lessen worden gegeven op maat!  Zo heb ik mij de voorbije jaren gespecialiseerd en bijgeschoold in het geven van lessen aan leerling-bestuurders met leer-en/of ontwikkelingsstoornissen (ASS, ADHD, ADD, …) . Ook leerling-bestuurders met faalangst, paniekaanvallen,… kunnen bij ons terecht. We maken samen een plan van aanpak en bouwen de lessen op aan jouw tempo.  Aangezien je steeds dezelfde rijcoach hebt, kan er een vertrouwensband worden opgebouwd, die de evolutie van de lessen alleen maar ten goede komt.
  • Na elke les krijg je van mij per e-mail de feedback van de les en de eventuele tips en werkpuntjes.
  • Wij hebben graag een open communicatie, heb je vragen, aarzel dan zeker niet deze te stellen, of het nu gaat over de lessen zelf of over het administratieve gedeelte!
  • We rijden met lesvoertuigen die uitgerust zijn met dashcam, dus kunnen we de verkeerssituaties die eventueel moeilijk waren tijdens de les, na de les samen herbekijken en bespreken wat er de volgende keer anders kan of waar er meer aandacht dient aan gegeven te worden. (uiteraard zijn het alleen beelden van buiten de wagen en worden deze beelden alleen maar gebruikt in het kader van educatieve doeleinden en worden deze behandeld rekening houdende met de wetgeving rond het gebruik van dashcams). Tijdens het rijexamen wordt nooit gebruik gemaakt van de dashcam!
generic
generic
generic